HR | EN | IT | DE
O nama

Vrhunska stomatološka usluga, zadovoljni i nasmijani pacijenti predstavljaju misiju Dentorium ordinacija.

Jednostavno, težimo najboljem: najkvalitetnijoj usluzi, vrhunskim tehničkim i tehnološkim aparatima te profesionalnom stomatološkom timu.
Gotovo dva desetljeća privatne ordinacije Dentorium posvećene su vrhunskoj stomatološkoj usluzi s posebnim naglaskom na opću, estetsku stomatologiju i implantologiju.

U ožujku 2006. otvorena je nova Dentorium ordinacija u centru Rijeke, u Medulićevoj 8.
Tijekom rada stekli smo ogromna i dragocjena iskustva, uslužili stotine pacijenata i zajedno s njima dijelili njihovo zadovoljstvo i sreću postignutim rezultatima.
Sudjelovali smo na desecima svjetskih i domaćih kongresa i simpozija posvećenih estetskoj stomatologiji i implantologiji te otvorili vrata naše ustanove svim dobronamjernim kolegama i medicinarima koji su željeli učiti od nas kao i mi od njih.

Svim medijima koji su to željeli također smo bez ikakvih rezervi i uz obvezno dopuštenje pacijenata dopustili da prikažu mogućnosti, baš kao i potencijalne rizike ove prekrasne struke čiji je cilj ne samo učiniti čovjekov osmjeh zdravijim i ljepšim, već mu vratiti i pouzdanje i vjeru u sebe.

onama

Sva prava pridržana © Dentorium-malinska.hr 2013

Dentorium logo