HR | EN | IT | DE
Oprema

Mikroskop Carl Zeiss
Aquacut 4

VIDJETI NEŠTO ŠTO OKOM NE VIDITE.
Koristeci dentalni mikroskop, stomatološki zahvati mogu se izvesti puno preciznije.
Povećanja od 4-24x dopuštaju slobodu rada na svim mjestima usne šupljine uz prednost iznimne točnosti predviđenog postupka.
Aquacut 4 - aparat za pjeskarenje
Aquacut 4

Aparat za pjeskarenje zuba, zamjenjuje zubnu bušilicu. Pruža bezbolne popravke na zubima, bez uporabe anestetika.
Prednost uporabe aparata je preciznost i očuvanje zdravih zubnih tkiva, te u estetskoj stomatologiji skidanje pigmentacija nastalih od hrane i pića.


Single Tooth Anesthesia - Kompjuterski kontroliran sistem
za davanje lokalne anestezije

Aquacut 4

Tehnologija STA, aparat je proglašen revolucionarnim i ubraja se u nekoliko značajnih inovacija u stomatologiji XX stoljeća.

Arcus Digma II
Aquacut 4
KaVo ARCUS digma II
: ultrazvučni uređaj za funkcijsku analizu temporo-mandibularnog zgloba koji funkcionira na principu ultrazvučnih valova, da u što kraćem vremenu odredi položaj donje čeljusti u odnosu na položaj lubanje u vremenu kraćem od 5 minuta. Korisnost Digme je vidljiva kod izrade svih protetskih radova, mostova, proteza, te nagriznih udlaga kod bolnosti čeljusnog zgloba.


Biozonix - aparat za terapiju ozonom
Aquacut 4

Biozonix je nova tehnologija koja putem elektromagnetskog polja stvara molekule ozona, koja djeluje baktericidno i sterilizacijski.

Piesosurgery III - ultrazvučni aparat
piesosurgery III

Aparat za kirušku obradu kosti. Kod jednostavnih i kompliciranih zahvata, vrlo precizan i predvidiv, te nema štetnih utjecaja kao standardne tehnihe, djelujući na znatno brže cijeljenja i oporavak.

Planmeca - digitalna panorama za jasnu i brzu dijagnozu
Planmeca

Vrhunska Planmeca digitalna panorama omogućuje izradu jasnih panoramskih slika čeljusti pacijenata i time omogućuje postavljanje jasne i precizne dijagnoze. Fotografije su kristalno čiste i napravljene u sekundi te pacijenti Dentoriuma imaju mogućnost dobiti preciznu dijagnozu svoga stanja gotovo trenutno. Planmeca digitalna panorama omogućuje stomatologu direktno i jednostavno pozicioniranje pacijenta za snimanje čime se povećava kontrola cijelog postupka, nivo radijacije je znatno smanjen dok se pacijenti osjećaju ugodno tijekom snimanja.

Intraoralne kamere
intraoralne kamere

Omogućuju pacijentu da bude aktivno uključen u tretman i doktoru da može objasniti problem prikazan na ekranu.
DENTORIUM ordinacije su opremljene KODAK 1500 bežičnim intraoralnim video kamerama.


Digitalna radioviziografija (RVG)
RVG

Digitalna radioviziografija (RVG) DENTORIUM ordinacije opremljene su najsuvremenijim sistemom digitalne radioviziografije (RVG). Ovaj sustav pacijentu omogućuje:

  • prikaz rendgenske snimke svojih zubi - stomatolog izrađuje rendgensku snimku u svega par sekundi, prikazuje je na ekranu ispred pacijenta i razmatra situaciju s pacijentom
  • smanjenu razinu radijacije za 90%
  • dodatna mjerenja kvalitete zuba - kompjuterski program omogućuje dodatna mjerenja na slici kao npr. mjerenje dužine kanala zuba ili mjerenje relativne gustoće koštanog i zubnog tkiva
  • pacijentu da sliku svog zuba dobije na CD-u ili putem e-maila
  • snimanje digitalne panoramske slike svih zuba
  • snimanje temporomandibularnog zgloba (TMZ)

Ordinacije DENTORIUM opremljene su KODAK RVG 6500 bežičnim sistemom digitalne radioviziografije (senzor s najvećom rezolucijom dostupan danas na tržištu).


Mikroskopske lupe
Mikroskopske lupe

DENTORIUM ordinacije koriste mikroskopske Carl zeiss lupe s 4.5x povećanjem, što otvara cijelo novo područje mogućnosti djelovanja naših stomatologa. Preporučljive su za komplicirane kirurške i stomatološke postupke u kojima je bitno veliko povećanje vidnog polja što je dodatna korist za naše pacijente jer pomoću navedenih lupa stomatolozi lakše uočavaju dodatne, prethodno nevidljive zubne kanaliće, uklanjaju puknute endodontske instrumente zaostale u kanalu i provode mikrokirurške operacije.


Hladni laser
RVG

DENTORIUM pacijentima garantiramo "bezbolni" tretman pomoću našeg hladnog lasera. Terapija provedena hladnim laserom uobičajeno se naziva "Low Level Laser Therapy" (LLLT) ili samo laserskom terapijom, dok se laser naziva "terapeutski laser". Terapeutski laser pruža poboljšane mogućnosti u tretiranju boli, zarastanju rana, upala i oteklina. S druge pak strane, hladni laser stomatologu omogućuje da tretira uzroke problema prije nastanka težih komplikacija.Sterilizacija
Sterilizacija

DENTORIUM ordinacije zadovoljavaju stroge standarde sterilnosti i higijene. U brizi za sigurnost naših pacijenata posebno pozornost pridajemo korištenju jednokratnih, potrošnih instrumenata i materijala (odvojeno pakiranje seta instrumenata i svrdala za svakog pacijenta).
Kompjuteri u stomatologiji?
Kompjutori

DENTORIUM ordinacije opremljene su vrhunskim kompjutorskim sustavom za vođenje i arhiviranje podataka pacijenata i intraoralnih i rendgenskih slika pacijenta. Svaki postupak ostaje zabilježen u kompjuteru što nam omogućuje da svu prošlu dokumentaciju o pacijentovim tretmanima brzo i jednostavno pronađemo, ispišemo ili pošaljemo e-mailom. Predračun troškova i plan tretmana također se može poslati e-mailom ili poštom pacijentu ili osiguratelju. DENTORIUM dokumentacija je pouzdana, sigurna i uvijek na usluzi našim pacijentima.

DENTORIUM ordinacije koriste program Consult-Pro vodećeg proizvođača stomatološkog programa za edukaciju pacijenata. Taj multimedijski prezentacijski sistem koristi 3D animacije, slike i kliničke fotografije za edukaciju pacijenta i boljeg shvaćanja i prihvaćanja tretmana.Sva prava pridržana © Dentorium-malinska.hr 2013

Dentorium logo